Video AMRAFAHAN di NONA

Haaa baru dapat upload video diorang nih! Bukan senangkan nak dapat peluang macam nih.. Abah dengan Mama tumpang rezeki anak-anak jer.. Video ini disiarkan pada 25 Mac 2012 yang lepas di Rancangan NONA di TV3.

Boleh dikatakan Abah ni jarang laa tengok rancangan NONA ini.. biasanya Mama yang tengok. Tiba-tiba hari Ahad lepas, Abah boleh terpacak depan TV nak tengok macam mana hasil interview kitorang hari tu! Yelah.. macam-macam wartawan tu tanya.. tapi yang keluarnya sikit jer.. banyak dah kena edit.. hehehe... dalam hati tu berdebar-debar nak tengok muka sendiri dalam TV ko! Bila dah tengok hasilnya tu memang mabeles laa editor NONA tu buat!!! Masa tu kami berada di Penang kampung Mama, jadi tengok laa beramai-ramai dengan Mak Mertua dan ipar duai.. lepas tengok tu pakat gelak ramai-ramai! Hahaha macam haper jer!!! Lepas tu abah dapat mesej dari kawan-kawan.. semua tegur tang perut tuh! kekeke..

Kat sini Abah nak buat pengakuan laa... Perut Abah tu normal jer saiz dia.. tapi disebabkan baju Kelab Kembar Malaysia yang mengecut... jadi terserlahlah kehenseman Abah tu! hahahaaha

Tapi bila tengok video tu balik, bab akhir tu yang kantoi tu!!! Bak kata sepupu abah, satu Malaysia tengok perut one pack abah tuh! kekeke! Arghhh pedulikan itu semua!!! kekeke

Harap korang yang belum tengok tu, enjoy lah yer dengan keletah AMRAFAHAN dalam video tu...

Maaf kualiti video tidak memuaskan

VIDEO PENUH BOLEH TENGOK DI BAWAH INI





***Nota Kaki Abah
Sila abaikan mamat kacak berbaju biru muda dan kecil dalam video ni!! Terserlah sungguh ke 'tuff'an one pack perutnya itu! kekekeke


Siapa-siapa yang nak mendaftar diri sebagai ahli Kelab Kembar Malaysia boleh klik disini. Keahlian terhad kepada diri sendiri kembar dan ibubapa yang mempunyai anak kembar sahaja.

Ulasan

Makwe Kintan berkata…
seronok tgk amrafahan berlari-lari...tgk nona ari tu...^__^
nafaz lynn berkata…
wah.. glamour abah sekeluarga..
Kakzakie berkata…
Ala... tak puaslah kakak tengok comel bertiga tu. Sekejap sangat... tapi seronoklah kakak tengok:)
Titisan Hujan berkata…
ms nona hr tu tgk!!!
mmg xpenah2 tgk nona.tetibe je hrtu tgk.waaaa....tp kn bila kamera nk ngadap 'abah', 'abah' mesti cam ngelat je.

keh keh keh
Rosniena berkata…
dah tengok u all masa nona, behave je ur twins..belum jumpa lg twins saya..mesti meriah bangat
AzNuRuL AzMaN berkata…
comel je auni3 lari camtu...=)
CIKU berkata…
HI COMEL SUME..UNTIE CIKU DTG TGK DAN BAWAK COTTON NI..HIHI..SUH MAK AYAH BELI YE..
http://tanggadomino.blogspot.com/2012/04/ciku-dan-cotton.html

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!