AMRAFAHAN masuk NONA pula??

Haa... Abah pun terkejut!! kekeke.. Tak sangka pula ada wartawan NONA nak interview kitorang.. Abah dapat tau 2 3 lepas, masa tu tengah hantar AF AH AN ke klinik. Abah buka laa FB guna tipon mahal abah tu! Bila baca mesej FB terus tersenyum macam tak percaya... Bagi Mama baca dia lagi lebar senyum sambil mulut terbuka! hehehe

Deal punya deal.. InsyaAllah wartawan dan crew dia nak datang rumah kami hari Sabtu ni pukul 3 petang. Shoot nak buat kat taman belakang rumah jer.. Harap-harap masa tu tak hujan laa.. Katanya untuk show minggu depan.. Entah.. tak tau pula bila? Tunggu jerlah..

Abah ada tanya wartawan tu, dari mana dijumpa kami nih.. dia kata dari blog ini! Wahh!! kombang hidung den sokojap!! Ada wartawan sudi baca blog nih! terima kasih yer! HINSHHH!!! HINSSHHH!!! HINSSHH!! Bunyi tarik nafas sambil kembangkan lubang hidung! kekekeke

Ermm... Itu kalau diorang laa.. cehh... konon-konon tak letak harapan yang tinggi laaa.. kekeke..  padahal!!! tak mau cakap!! nanti kena bernafas ikut bontot pula!! hahahaha

Kawan Abah, geng kembar juga pun diinterview hari ini oleh wartawan yang sama.. katanya Fara Fauzana pun ada sekali! glamour ko!! hehehe

Abah tengah risau baju nak pakai esok nih! Ceh!! hahaha.. alaa bukan apa.. baju Kelab Kembar tu macam dah kecil sikit! Nanti kantoilah perut abah nih! hahaha...



**Nota kaki Abah
Alaa... sempat ke nak kuruskan perut nih!!! Ada sehari jer nih!!! hahahaha

Ulasan

[n a j e e b] berkata…
Alaaa....pouch bag tu cover dgn jaket je... sabtu 3ptg? alaaa...
x dpt join....sedang nonton wayang pakkk...
cinnamon.com berkata…
nnti nak tgok..tahniah..
Huszaini Haron berkata…
@cinnamon.com terima kasih! tapi tak tau bila tayangan dia...
Mama Farris berkata…
waww...okehla tu..glamour ko..rezeki anak twin la tu..
roza berkata…
anak kembar memang rezeki lebih...tanpa kita sedar.
UmmiAbi berkata…
Bestnyerr..congratz..Nt post gmbr ye..;)
...miSS fAi... berkata…
perghhhh!!! giler la.... rezeki2.... tapi zaini, ko cover la ape yg ptot... jgn tersembul perut sudaaa.... hahahha
Acik Mano berkata…
sempat lagi tu.. pakai le kim pelansing..
iyan shazlind berkata…
nanti bgtau ya bila siarannya..nk tengok la...
p/s: boleh kot..try wat sit up 1000x tgk..hehehe
||aLeaSaRa|| berkata…
wah tahniah ye bro&sis!makin glamour si kembar comel tu ^^

owh setujulah pakai korset atau bengkung pun ok per hehehehehe..
ida berkata…
bedal roti sardin tengah2 malam ni, nak bajet perut leh cover petang esok eh uhuhuhu...sangat la
anis berkata…
bestnye....x sabar nak tunggu...giler hotlah nanti kembar 3 tu(kata anak2 mude sekarang)...x sabar tunggu nona
fara kertina waty berkata…
BAPA KEMBAR..BAGI TAU YA BILA SIARANNYA NANTI..MAMA KEMBAR DARI TAWAU MAU TGK!!!
MUMMYIZZ berkata…
wow bestnya glemer..hehehe bgth tarikh yer,nak tgok jugak telatah 3 auni tu ^_^
PutriesNoora berkata…
nanti dah tau bila tayang inform tau,nak terpacak depan tv..hehehe
Huszaini Haron berkata…
Terima kasih yer! Insyaallah akan ditayangkan pada rancangan NONA esok hari 25 Mac 2012 jam 2 petang.

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!