Ini jer yang dapat diselamatkan!



Ini jer yang dapat diselamatkan! Yang lain tu tak cukup part... atau hilang... huhuhu... harap-harap ada laa part-part yang lain tu kat rumah! Kalau hilang satu kerja laa nak pergi ganti!

Pada yang bertanya siapa punya kerja, takde budak kecil lain dah! Auni Auni Auni punya kerja! Si Abang dah pandai tak usik dah. Masa kejadian abang baru lepas main game, lepas tu dia tinggalkan jer bila dah boring... jadi si adik adik dia pula sambung... huhuhu....

**tak paham? sila tengok gambar dalam screen laptop tu...

Ulasan

nuni berkata…
uihhh depa cungkil keluar ke?
UmmiAbi berkata…
Aunu,auni,auni pun nak laptop gak..Nk tolong abah update blog.. Lau tunggu abah,lambat sgt..hehe
UmmiAbi berkata…
*Auni,auni,auni...
~ yus ~ berkata…
adeh! habis terkeluar semua. Auni, Auni, Auni....sian abahnya tau!
aimaniman berkata…
isshh ganasnya auni,.. anak akak akak blikan lptop untuk budak2 sbb lptop tu bunyinya kuat, so dia org leka jer, x ganggu la lptop mama dia yg senyap jee...
nasha sanza berkata…
ala..ciannyer...hehe..sabar jelah..
ADEEYA berkata…
Mak aih hilang button. nasib baik tk semua hilang ehheee
Rai berkata…
kami pernah kena jugak!!!!
Kamalia berkata…
Haha..biasalah budak2 ni,kalau dah bekerjasama mmg teruk jadinya..
:|: TinTa Kibod :|: berkata…
mangaiii tercabot..
gogon juga auni auni auni..
tapi yelah berkat bertiga punya kerja...
pasti meletop...hiksss...

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!