Rabu, 25 Januari 2012

Alasan saya kenapa tak update blog!!


15 ulasan:

Gadis Kampung berkata...

sapa punyer angkara nie

E y r a a Atiqa berkata...

lepas ni boleh lah buat alasan camni sebab kenape entri tak tukar tukar dah 5 hari berturut .

YaYaNsMuM berkata...

uikss!sadis nie...huhuhu...

Izan Ishak berkata...

aduh... kerja siapakah ini?

Citarasa Rinduan berkata...

kasihannya..
patutlah lama tak nampak papa kembar 3

fariha berkata...

nak gelak ngan nak tunujukkan simpati sama banyak...so, gelak dululah..HAHAHAHAHAAHAHHAHA. TERBAEK.~~~

nasazfrog... berkata...

lor gitu ruponye... ermmm

Teratak Hami berkata...

nak kena beli baru :-)

hanyzaini berkata...

beli baru je kan? kan? kan? touch pad... kompom tak jadik cenggini dah.... hihihihi....
**** sila beli 2 ye....

pena rozie berkata...

tukar baru 150...

Scarlett O'Hara berkata...

Biar apa pun berlaku, up date tetap update kan?

the triplets berkata...

what happen?

Sky0ne berkata...

sadis gila

amiey lee berkata...

hahahaa kita tumpang gelak sebab laptop sama jugak abis sia ashraf n sarah kejekan

aimaniman berkata...

alahai,.. kalau akak x berenti bebel 5hari 5 malam... laptop ke notebook ke reta akak yg paling berharga..

exabytes unlimited