Alasan saya kenapa tak update blog!!


Ulasan

Gadis Kampung berkata…
sapa punyer angkara nie
E y r a a Atiqa berkata…
lepas ni boleh lah buat alasan camni sebab kenape entri tak tukar tukar dah 5 hari berturut .
YaYaNsMuM berkata…
uikss!sadis nie...huhuhu...
Izan Ishak berkata…
aduh... kerja siapakah ini?
Citarasa Rinduan berkata…
kasihannya..
patutlah lama tak nampak papa kembar 3
fariha berkata…
nak gelak ngan nak tunujukkan simpati sama banyak...so, gelak dululah..HAHAHAHAHAAHAHHAHA. TERBAEK.~~~
nasazfrog... berkata…
lor gitu ruponye... ermmm
Teratak Hami berkata…
nak kena beli baru :-)
hanyzaini berkata…
beli baru je kan? kan? kan? touch pad... kompom tak jadik cenggini dah.... hihihihi....
**** sila beli 2 ye....
Scarlett O'Hara berkata…
Biar apa pun berlaku, up date tetap update kan?
amiey lee berkata…
hahahaa kita tumpang gelak sebab laptop sama jugak abis sia ashraf n sarah kejekan
aimaniman berkata…
alahai,.. kalau akak x berenti bebel 5hari 5 malam... laptop ke notebook ke reta akak yg paling berharga..

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!