Keluar kat TV pula ke?

Aku diberitahu pagi ni (Jumaat 7 Okt 2011) dalam Rancangan Selamat Pagi Malaysia kat TV1 akan keluar cerita pasal Kelab Kembar Malaysia.

Kalau korang berkesempatan dapat tengok, tolong laa tengokkan bagi pihak aku. Aku kat opis nanti takde tv nak tengok.

Kalau dapat buka kat internet maybe baru boleh tengok.. Harap harap dapat laa huhuhu

Boleh tengok kat sini http://www.rtm.gov.my/tv/

Mana laa tau ado muka AMRAFAHAN... Hehehe
Published with Blogger-droid v1.7.4

Ulasan

ada la saya nampak abg n triplets abg...bestnya.......excited saya tgk...tetiba rasa nak join persatuan kembar ni tapi saya bukan kembar n x da pun anak kembar...hihi
Kakzakie berkata…
Alamak... kakak terlepas. Ofis kakak ada cctv yg boleh ditukar ke channel tv tapi sekarang dah habis program tu. lambat.... rugilah...
Rizziela berkata…
Tadi nak buka tv..tapi terlupa plak..adoi lah
SURIA AMANDA berkata…
bestnya....caner nak masuk kelab ni? adik i baru bersalin kembar..dah 4 bulan umur eh dah..sama ngan Rizziela...
intank berkata…
salam en husz...tahniah kerana berjaya menjayakan satu program himpunan 70 geng kembar..saya juga ibu kepada sepasang ank kembar...en hus ada add saya dulu...berminat jugak nk join kalau ada event apa2...salam ukhwah dari saya sekeluarga...
munaweera berkata…
kelab kembar?nk join..huhu(tak sedar lahir dulu sorang jer)
Feizal berkata…
ini yg ms buat cukur jambul kbar kt seks 20 s.alam tue ke bro..dpt gak jemputan,tp ralat xdpt nk pegi..
abah khalisha berkata…
hehehe..geng-geng kembar ya..sonok dan meriah ada anak kembar..abah sorang pun cukup meriah rumah kalau kembar tak tau lah abah
Huszaini berkata…
@Nama ku Nur Azeani Kamarudin hehehe mesti muka comot bangat!! kena selalu berdoa mana tau ada rezeki dapat kembar
Huszaini berkata…
@Kakzakie Saya pun tak sempat tengok kak.. sampai laa ke hari nih.. huhuhu
Huszaini berkata…
@Rizziela takde rezeki.. sama laa cam saya
Huszaini berkata…
@SURIA AMANDA boleh join kat sini http://www.facebook.com/kelabkembarmalaysia
Huszaini berkata…
@intank boleh join kat sini atau page sebelah kanan tu.. http://www.facebook.com/kelabkembarmalaysia

welkem!
Huszaini berkata…
@munaweera untuk yang diri sendiri kembar or ada anak kembar jer.. kalau sorang tak leh aa.. InsyaAllah akan datang dapat anak kembar kan!
Huszaini berkata…
@Feizal haah bro.. kalau tak boleh kita jumpa kan!
Huszaini berkata…
@abah khalisha hehehe kalau kembar nih perangai dorang kena kali 2 ke 3 ikut bilangan kembar laa..

walau sorang anak mesti meriah rumah tu!

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!