Rimas!

Semalam petang kami bergerak pulang ke Putrajaya. Biasanya kami balik malam, jadi AMRAFAHAN akan tidur jer dalam kereta. Bila balik petang nih, diorang tidur sekejap jer.. lepas tu terjaga dah.. masing masing dah rimas duduk dalam kereta 2 jam.. bila dah rimas masing masing mengamuk laa... lagi lagi si AF tu.. meleding leding badan..

Nasib laa dah nak sampai R n R Pagoh.. bila parking jer, terus Auni Auni Auni nak keluar, abah angkat diorang letak atas bumbung baru diorang diam.

Si abang pun nak duduk sekali atas bumbung... kena laa angkat jugak... takpelah janji semua diam.. Biasalah bila dah semua duduk atas bumbung tu.. abah snap laa gambar... Sekarang nih kalau buat peace sign ada cara baru... mama ajar.. letakkan kedua jari telunjuk kat kat pipi kiri kanan lepas tu sebut peace!! hehehe memang comel laa!!!

Lepas tu baru gerak balik ke Putrajaya. Lambat juga sampai rumah sebab banyak berhenti pastu lama pula tu.. layan si Abang main gelungsur kat RnR lagi... lepas tu kereta banyak laa tapi tak jem. Kami gerak pukul 4.30 petang sampai rumah 10.20 malam... lamakan?! Biasanya dalam empat jam setengah dah boleh sampai... takpelah asalkan selamat sampai sudah...

Dari kiri AH, AN dan AF

AH buat cheeky! tapi gambar kabur pula!

Ulasan

aizamia3 berkata…
wah.. comelnya dorang.. sukeeeee tengok...
Liza @ Adzriel AB berkata…
jalan jauh...depa pun penat. shiann diaa..
Rai berkata…
kalau siang mmg budak2 tido kejap2 je..kitorg lagi suka balik malam sbb bebudak tdo..tapi masalahnya mak bapak pun ngantok..hahaha..

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!