Selasa, 6 September 2011

Cair Abah!!

Pagi tadi seperti biasa sebelum abah pergi kerja, abah akan pergi kat anak-anak nak peluk cium diorang dulu...

Mula-mula cium  dan peluk Auni Auni Auni, pastu pergi kat abang pula, masa tu dia tengah tidur.. bila abah cium dia.. dia tersedar.. lepas tu toleh kat abah, tanya kat abah "Abah nak pergi mana?" Abah jawab "Abah nak pergi kerja!" Abang jawab "Ok! Baik baik yer Abah!" lepas tu terus dia sambung tidur balik... hadoihh... abah jadi sayu dan cair... terus rasa serba salah nak pergi kerja.. Lepas tu keluar bilik, nak turun bawah.. tapi masuk balik bilik nak cium abang lagi sekali... rindu terus kat dia..


Rindu kat AMR
Masa tu terus terfikir, kalau jadi apa-apa kat aku macam mana yer? Kasihan anak-anak aku!! Dahlah travel jauh nak pergi dan balik kerja.. naik motor lak tu.. Harap-harap tiada apa-apa yang buruk terjadi laa yer.. Moga perjalanan aku pergi balik kerja selamat.. Amin...

6 ulasan:

Rai berkata...

comelnya abang..hati2 bawak motor.. sebenarnya kat mana pun ada bahaya..jgn kata naik motor.. naik kereta pun bahaya..

selamat hari raya utk amrafahan sekeluarga..

Huszaini berkata...

terima kasih Rai! Selamat hari raya! jemput ke rumah yer!

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

aduihhh sedih lak baca n3 abang anak kembar nikh...sabo jerla my husband pun hari2 ulang alik dari mersing ke kota tinggi makan masa satu jam nak sampai opis pagi buta dah kuar malam menjelang baru balik...tak per laasepanjang perjalanan ke opistu mudah2han allah memudahkan segla urusan dunia dan akhirat...amen...

Mama Kembar 3 berkata...

alahai sweet nya AMR, kecik kecik lagi dah pandai pesan camtu, mmg laa cair hehe

cinnamon.com berkata...

anak sekarang bijak2...

[n a j e e b] berkata...

abang rempitttt.. nk sainn!!
Bijak AMR... semoga terus menjadi anak yg soleh dan dapat bimbing adik2 AFAHAN pulak...

angkel pun melting~~~~

exabytes unlimited