Jumaat, 9 September 2011

Pancit pulak!

Motor aku pancit pulak! Nasib laa jadi masa dah masuk bandar Seremban. Sekarang tengah tunggu member datang ambil kat Shell tengah tengah bandar Seremban nih.. Tak jauh dah dengan opis...

Nasib laa tak jadi masa highway tadi, risau juga nak tukar tiub tepi highway tu, sebab dulu ada pengalaman macam tuh.. Dalam sehari tiga kali pancit tayar, sudahnya sampai rumah pukul 11 malam..

Oklah nak tukar tiub sendiri nih.. Hehehe sempat lagi update ye dak?!!

16 ulasan:

aizamia3 berkata...

sementara ada masa update je.. ;)

Teratak Hami berkata...

Nasib baik jgk awak tahu tukar tiub sendiri, kalau tidak mahu kena ketuk kalau pancit kat hway.

Tukar tayar yg tak pakai tiub la ... mahal tapi berbaloi. Maybe boleh jimat masa 30 min.

cinnamon.com berkata...

dugaan...

- abdul hadi abdul muti - berkata...

nasib baik tukar tiub je

Rai berkata...

ni lah dugaan paling biasa kalau bawak motor selain dari hari hujan..nasib baik boleh tukar tiub sendiri..bawak motor mmg nak kena bawak aksesori tukar tiub tu.. kalau tak siap la kena ketuk ngan org tukar tayar tu..

[n a j e e b] berkata...

eh.... moto kiter geng la.. hehe!
klu ada rezeki abg tukar sportrim (biasa2 je) ngan tubeless... total = RM300++
kedai kat equine murah, tp kat area mydin pun ok gak.. (jgn pergi presint 9... mahallllll!)

FirJah berkata...

Dugaan....!!

Salam perkenalan... izinkan saya utk link blog ni & kengkawan geng kembar...

gara2 teringin nak bb kembar..tiba2 terjumpa blog ni & tgk list geng kembar.. happynya rasa.. hehe... mana tau Allah nak bagi kan, tiada siapa yang dapat menghalang KuasaNya... tq

Huszaini berkata...

@aizamia3 hehe betul tu!

Huszaini berkata...

@Teratak Hami InsyaAllah ada rezeki lebih nak tukor tayor tubeless. senang sket

Huszaini berkata...

@cinnamon.com kena bersabar.. :) redha jer..

Huszaini berkata...

@- abdul hadi abdul muti - haah tapi tengok aritu tayar dah nak botak dah..

Huszaini berkata...

@Rai setakat nih hujan belum saya tempoh laa.. Alhamdullillah.. hehehe lagipun baju hujan hilang dalam stor.. tak jumpa cari.. travel jejauh nih memang kena bawa tools sendiri senang.. dan beringat.. :)

Huszaini berkata...

@[n a j e e b] InsyaAllah... ada rezeki lebih akan ditukarkan..

Huszaini berkata...

@FirJah Salam kenal, silakan.. moga-moga Impian awak jadi kenyataan.. kalau rajin baca laa post soal jawab tu.. mana tau membantu..

Acik Mano berkata...

kegigihan kaum hawa mencari rezeki ..macam2 dugaan ditempuhi..

Acik Mano berkata...

silap tajuk plak tadi kaum hawa plak.. kaum adam menunaikan tangungjawab kepada keluarga.. ngapa tak naik bas khas ke putrajaya je.. leh lolap masa on d way gi n balik keje...

exabytes unlimited