Selasa, 16 Ogos 2011

Terganggu emosi abah!

Pagi tadi selepas solat subuh aku bersiap nak ke kerja, bila nak siap tu, abah cium laa Amrafahan sorang sorang.

Bila keluar jer dari pintu bilik tu, masing-masing bangun kejar sambil menangis hulur tangan nak ikut abah...

Hadoihh... Sayu hati bila tengok macam tu. Sebab biasanya abah yang hantar ke taska... Sempat laa peluk cium dulu sebelum masuk taska. Tapi auni auni auni ni bila dah nampak cikgu tunggu kat pintu taska... Menonong jer masuk... Lupa terus abah huhuhu...

Ermm... Rindu dah kat Amrafahan... Huhuhu...

*************************

Hari ni aku sampai opis awal giler... 7.30 am dah terpacak kat opis! Sejarah baru dalam hidup aku... Hehehe sebelum ni biasa sampai opis ngam ngam... Tak pun lewat... Hehehe Hari ni kena jadi skema ayam... Kena pakai tie sebab ada kursus... Huhuhu tak selesa...
Published with Blogger-droid v1.7.4

6 ulasan:

aizamia3 berkata...

sedih rasanya bila kita dah sedia nak pergi kerja tapi anak-anak nak ikut..

macam pagi tadi, dak adik meragam taknak peluk cium ai.. bila dah keluar dari pintu rumah pengasuh baru nak menangis nak peluk cium.. alahai adik..

hanyzaini berkata...

betulkan yang biasa... then biasakan yang betul..

Rai berkata...

sedih kan nak tinggal anak2.. lagi2 kalau masing2 nangis la.. peluk tak bagi lepas bagai..huhu..

kalau tinggal anak kat taska siap peluk grill pintu..sedih2..

[n a j e e b] berkata...

ehem... abam tiger mesti kacak pakai tie kan... hahaha! (kak hany kata abam tiger... aumm!)

hanyzaini berkata...

@[n a j e e b]

hahhah.... betul tak akak cakap dia pecut laju cam tiger..haa..amik 7.30 ko... kalo dulu..7.30 tu dok kat toilet lagi..hihihi

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

alolo sedih gak kan...jauh dari anak jauh temapt keja...cobaaaaaaan

exabytes unlimited