Khamis, 2 Disember 2010

Ulang Tahun Perkahwinan Kami yang ke 4

Hari ini 2 Dec 2010 hari anniversary kami yang ke 4...

Waaa..... pukul 10 pagi nanti genaplah umur perkahwinan aku 4 tahun.. kejap jer rasa... biasalah 4 tahun ni.. macam-macam peristiwa... manis masam masin pahit semua ada lah... Alhamdullillah kami dapat laluinya...

Ermm... hari ni cerita keluar tajuk sikit... cerita pasal mak bapak amrafahan pula! Sempena hari ulang tahun ni semalam kami 6 beranak (waa... banyak juga bila taip enam ni hehehe... ada hati nak tambah lagi ni... hehehe) pergi makan-makan nasi arab kat presint 15 putrajaya nama kedai dia sh towers kabab and nasi beriyani... kami pergi lepas balik kerja... Order tak banyak laa... untuk 6 orang makan... tapi yang dewasanya 2 jer lain semua kanak-kanak... mana boleh makan banyak kan... jadi, terpaksalah abah diorang yang kena habiskan... terpaksa tau!! heheheh..

Tak banyak pun... ini je... hehehe

Si Abang sibuk nak ambil gambar juga! Nak buat sendiri!

Amboii.. menjeling! Love you lah sayang! hehehe

Pelayan kedai ni suka budak-budak! Tu yang dia ambil gambar Auni Auni Auni tu...

Deme ni makan roti dan kentang goreng je! Lain tak boleh makan lagi..  Terpaksa abah habiskan... hihihi...

So, plan hari ni nak pergi tengok wayang cerita narnia kot kalau ada... kalau tak cerita apa-apa pun boleh...
Ermm... sambutan kami tak le semeriah orang lain.. kami buat biasa-biasa je... asalkan kami happy dan bahagia...!!

Moga perkahwinan kami kekal sampai akhir hayat! Amin...

16 ulasan:

oya zihanee berkata...

+ allo papa kembar!!!!... sombong eh... xnak jenguk blog owang~~ ish2...sifu nih!! kecik ati sifu.. xberkat ilmu tau~~+

lalailusi berkata...

salam,papa kembar..hahaha..happy anniversary..;)

cikmimmie berkata...

barakallah...untuk kembar sekeluarga..

eT berkata...

ep anniversary...
sambutan meriah xpenting...
tp at least wish pon dah cukup tanda penghargaan kan...

me dah wat en3 utk link churp2 tuh...
nnti dlm tgh baru dpt publish...hehe

cik nUnU berkata...

hepy anniversary abah kembar..*__^

moga kasih kalian kekal hingga akhir hayat..

nur aisya humaira berkata...

selamat ulang tahun perkahwinan yg ke-4 papakembar3...semoga bahgia always family kalian...;)
wahh,seronok ye ade ank kembar...

Marsha~ berkata...

happy anniversary............... comelnye auni auni auni tuuuuuuuuuu

Ross... berkata...

happy anniversary ibu auni...
msh letak auni kat taska KBS ke?

Mama Qiestina berkata...

happy anvv abg aseng + wifey.

may allah bless till jannah and more auni's to comes :)

kak Erna berkata...

selamat ulang tahun perkahwinan..semoga terus berkekalan dan dirahmati allah seisi keluarga..

Nadiah Sidek berkata...

happy anniversary!

Huszaini berkata...

terima kasih semua! terharu la saya! :)

nora berkata...

waaa happpy nyaaa, suka arr

LiYAnA sYAmiMy ♥ berkata...

comelnyerrrrrrrr

Suliana berkata...

HEPI ANNIVERSARY. TAK MERIAH PUN X PE, YG PENTING, INGAT :-)

Shaofie berkata...

happy anniversaryy!! semuga murah rezeki...

exabytes unlimited