Jumaat, 26 November 2010

Terima kasih Kawan-kawan!!

Pagi ni aku buka blog aku... humang haii... terkojut den... ramainya visitor... terima kasih yang tak terhingga pada rakan-rakan yang sudi melawat...

Maklumlah.. aku ni baru peringkat beginner dalam bab blog-blog ni... banyak lagi yang aku tak tau pasal blog-blog ni... Hati mana tak gumbira bila tengok blog sendiri tetiba ramai pelawat dan pengikut... yelah masa mula-mula buat blog ni pun sebab saja suka-suka... sekarang macam dah jadi seronok pula!! terima kasih sekali lagi pada semua...

Pada yang nak share link tu bolehlah tinggalkan kat komen ni.. InsyaAllah nanti saya update kan di blog saya...

Err... post pasal kembar nanti saya letak ya... hehehe...

Ini versi bahasa English pada yang faham atau tak reti bahasa melayu... hahaha... di terjemahkan oleh En. Google. Terima kasih encik google!!


Thanks friends!

This morning I opened my blog ... humang Haii ... terkojut den ... crowded visitor ...infinite gratitude to the colleagues who wish to visit ...
What do you expect .. I'ma new beginner level in this chapter blogs ... many more that I do not know the blogs this article ... Where is Gumbira heart when you see your own blog suddenly so many visitors and followers ... I suppose the first time for this blog because it was fun ... now have become kind of fun too! thank you again for all ...
Those who want to share a link tu kat can leave this comment .. God willing, I'll update right on my blog ...
Err ... I'll post articles twins put ya ... hehehe ...

9 ulasan:

aima in luv berkata...

saya suka blog nie... sebab ada kembar2 tue...
hehehe.. muaaack33x utk dak2 kecik tue ea

Suliana berkata...

weee.. ada plak translte pakai google.. hehe.. memang rojak abis. :-)

Sue berkata...

hehe..kelakar la pulak bila pakcik google mentranslatekan.. hancurrrrrr paper BI spm ni jawabnye. heheh kena amek paper july gamaknye nnt ni. hehe

Mama Qiestina berkata...

haha abg aseng :D

memula abg emi lah yang bitau abg aseng ade belog.yat tau lamaaaaaaaaa dah abg aseng dapat kmbo 3,tu teruja nak tengokk.then yat start link kan belog abg kat belog yat,tengok tengokkkk waaaaah ramai dah feminat :DD

rajen2 lah hapdet, nanti banyak duhet eskrem auni's n aqil :)

btw nie ade tips : komen box abg nie cube buang words verification, senang org nak komen :)

Huszaini berkata...

AIL: tq tq tq

Suliana & Sue: Kelakar kan! sebab tu suka guna google translate ni.. hahaha...

MQ: patut laa muka macam penah tengok.. adik ida rupanya yer.. keciknya dunia nih... :)

Mama Qiestina berkata...

ye adik kak ida :)

tula pusing2 kecik je doniaa kaaaaaan :P

Acik Mano berkata...

salam... jeloussss acik dgn kembar 3 u..... acik kna b'salin 3 kali baru dpt 3 pompuan.. ur wife sekali je b'salin trus dapat 3...

Huszaini berkata...

AM: INsyaAllah AM boleh dapat lagi lepas nih... mintak2 kembar laa yer hehehe

Acik Mano berkata...

x do makno eh... acik dah tuo...kok nak bby kembar kna makan hormon le...

exabytes unlimited