Komen terakhir arwah Kak Aisyah Kembar 3

Semasa aku tengah melepak-lepak dengan kawan-kawan aku di Kedai Kopi Tepian Bangi, Seksyen 4 Tambahan, Bangi, member aku tanya aku..

Nik: siapa yang meninggal dunia dekat post kau tu.. ?
Aku: Ooo... dia ada kembar 3 juga...
N: Ni anak dia yang 1st ke?
A: Tak lah... dia ada lagi 3...
N: Ooo.. ni yang ke 4 laa.. kenapa dia meninggal?
A: alaa ko nih... ko baca laa blog aku ni...

Lalu si Nik pun baca kejap blog aku nih...

N: Ooo comel-comel anak dia kan... sian dia kan.. jatuh bilik air...
A: ehh.. ko buka kejap blog dia...

Lepas buka blog...
Aku entah macam mana tetiba terlintas nak buka komen dia...

A: Ehh... dia ada komen laa yang last ni... cuba baca...

Macam ni komen dia



aishah said...



kpd semua..salam kenal..thanks sudi singgah..jgn berkecil hati ya klu saya x follow lg ya..bkn apa internet slowla..nk klik ke satu blog ke blog lain bkn main slownya...

so jgn kecik hati ya..bkn sombong...tp mmg internet slow sgt..bla dh ok saya singgah ya..tq





Cuba tengok yang aku hijaukan tu.. pastu masa dia hantar komen tu... Ini mungkin komen yang terakhir dia post di blog beliau... sebab aku tak cek lagi kat post yang lain...

Aduhai... sayu hati aku ni... aku sedekah Al Fatihah banyak-banyak tadi masa aku dalam kereta on the way balik rumah... teringat-ingat kata-kata dia tu...

Moga rakan-rakan tak kecil hati dengan arwah kak aisyah ni... Sedekahlah AL Fatihah sebanyak mungkin kepada dia...

Aku masih bersedih bila teringatkan dia.... AL Fatihah....

Ulasan

aNgAh_aLiFaH berkata…
sedeynyeee... dia dah follow sayee, bila tgk kat followers sayee rase sayuu je.. terkenang anak kembar dia...
aima in luv berkata…
sedihnya,,, walaupun xsempat mengenali beliau....
semoga anak2 dia membesar dgn tabah..
izyan_5025 berkata…
saya pun sedey~ sebab baru je singgah blog dier bbrape hari sblom tu, tup2 dgr da tiada di alam ini~ al-fatihah~
Hanis Azla berkata…
Allah lebih menyayanginya..al-fatihah untuk arwah..
Miss Yaty berkata…
al-fatihah..tersentuhnnya baca komen last arwah.
semoga roh arwah di tempatkan di kalangan orang yang beriman. amiiin.
ukproducts berkata…
Al-fatihah untuk arwah..
selalu gak jenguk blog dia..Allah lebih menyayanginya..

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!