Doktor menyatakan akan dapat kembar 5....

Doktor laa yang cakap... Meh baca keratan Metro Ahad hari nih...





Masa interview tu macam banyak maklumat, bergambar bagai. Siap panggil family kembar 3 yang lain, mula-mula ingat tak keluar dah cerita nih sebab dari tahun lepas interview. Lepas buat tak tau laa. Tup tup dapat mesej kata keluar hari nih. Oklah tu, Tapi Abah rasa diorang patut siarkan gambar beramai-ramai tu, sebab semua famili kembar ada, kembar 3 ada 3 famili, kembar 4 dan kembar 2 pasang.

Apapun terima kasih buat wartawan harian metro yang sudi interview kami semua.

posted from Bloggeroid

Ulasan

Amanda Suria berkata…
macam my sis la ni...dapat kembar..padahal dalam family kami xde kembar pun..kalau ada pun belah2 pakcik2...tp pelik dapat ke kami plak...

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!