Allahuakbar! Ujian untuk anak Abah pula!

Abah tertunggu juga Mama datang ke hospital ni, tapi tak sampai juga. Alhamdulilah jiran, kawan-kawan sekerja, kawan zaman belajar, mak dan adik beradik Abah datang melawat. Bos Abah pun datang juga! Terharu sangat! Terima kasih korang semua!

Dalam pukul 2 petang tadi, Abah dapat call dari Mama, dia minta maaf sebab tak datang, sebab dia kena handle Amrafahan dan cikgu tadika beritau Mama, AH a.k.a kak ngah kena gigit tebuan kat kaki kanan dia. Allahuakbar! Terkejut Abah! Banyak betul dugaan, Abah cakap kat Mama, selesaikan urusan diorang dulu, Abah kat sini ok jer. Tak payah risau.

Lega Abah bila diberitahu dia baru lepas bawa Angah ke klinik. Kesian Angah menangis kuat kat tadika tadi. Dah lah Amni tengah demam kuat. Harap harap mama kuat hadapi semua dugaan nih! Mama kena kuat yer! Jangan risaukan Abah kat hospital nih! Bak kata Mama pagi tadi, ramai doktor-doktor muda kat wad ni!

Konpius Abah tak paham maksud mama tu! Huhuhuhu o_O

Kawan kawan Abah!

posted from Bloggeroid

Ulasan

Amanda Suria berkata…
mama tu sebenanrnya risau tuh...tp dia nak sedapkan hati abah..kena la but lawak skit...hehehehe...hope everything ok...semoga allah permudahkan...
nuraini razali berkata…
mge cepat sembuh yew en huszaini.. kite sgt2 memahami keadaan dan situasi yang dialamai.. insyaAllah ada hikmah setiap apa yang berlaku... bnyk2kan bersabar.. aminn...

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!