Abah accident motor pulak!

Ringkasnya, mesej Mama pada kawan kawan abah,

Assalamulaikum, sori ganggu,
Jari manis kiri Zaini dah dioperate pkl 12 td
Skrg dah selesai n dah sampai wad
Dia mamai n tgh tdo
Nanti kalau dpt further info dr doctor sy kabokan
Tq atas doa dan perhatian semua
Hanya ucapan terima kasih dpt kami sekeluarga berikan

Assalamulaikum semua, ni wife dier, sori,
Zaini eksiden masa dah sampai putrajaya, depan inspen
Dia naik moto
Td doc oto tgh tgk dia, sy blom jumpa dia lg
Ada jari yg patah,
Rasanya dia ngantuk, terbabas n langgar keta yg park tepi jln, tak sure kepala kena tak, tp dia tak ingat apa yg berlaku. Sy tya pada doc in charge td.


Ni mesej Abah reply pada kawan kawan pagi tadi...

Alhamdulilah saya dah ok sikit. Dah segar sikit. Sakit sakit badan. Tengah tahan sakit kat jari tangan kiri. Kaki kiri bengkak kat tulang keting n lutut. Dah operate jari, doc jahit sambung. Nak monitor jari yang jahit tu hidup ke tak.








Harap anak anak Abah ok duduk dengan mama. Sian kat Amni yang tengah demam tu.

posted from Bloggeroid

Ulasan

mama maman aka yana berkata…
semoga kembali sembuh. insyaallah ada hikmah disetiap kejadian. bertabah la
Miss Brenito berkata…
aduhai abah ni, kerap sangat ni eksiden.. hati2 abah oi, nanti ambil suplemen kasi cargas sepanjang hari yer.. bahyer tau menangtok ni. sy faham sbb sy pon selalu gitu.
Rai Ourkizuna berkata…
Allahuakbar.. semoga abah cepat sembuh.. siam amni..
Rizziela berkata…
semoga cepat sembuh yer tuan pegerusi
Amanda Suria berkata…
semoga cepat sembuh....

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!