Nama blog bakal berubah? Sebab kehadiran orang baru? !

Abah sekarang ni kat hospital Putrajaya. Tengah teman Mama. Mama masuk wad malam tadi sebab baby kecil. Berat bayi menurun dari minggu lepas. Dari 2.8 kg turun ke 2.5 kg. Ingatkan sebab Mama demam minggu lepas jadi berat badan turun.

Doktor dah bagi ubat indius kat Mama pagi tadi. Sekarang ni Mama dah sakit setiap 5 minit. Sekarang ini pun doktor tengah monitor jantung baby. Tengah tunggu masa jer kot!

Sebenarnya Abah pun berdebar debar gak ni. Bilalah agaknya baby nak keluar. Standby jer kat hospital ni. Harap harap Mama dapat bersalin normal tak payah kena cesarean. Lepas tu jantina baby pun tak dapat nak tengok. Macam kejutan gitu Hehehe. Tapi ikut rasa hati Mama mungkin baby lelaki. Ermm.. tunggu jerlah bila dia dah keluar nanti. Tak kisah lelaki ke perempuan yang penting selamat dan sihat.

Disebabkan jantina baby tak berapa nak kompom, jadi nama baby tak kompom lagi. Jadi nama blog kekal lagi.

Doakan Mama dan baby selamat dan sihat yer! Insya Allah.

Nota kaki Abah :
Kalau baby keluar hari ni, birthday baby sama dengan birthday nenek Johor!

Ulasan

Sarah Amanda berkata…
Assalamualaikum.
Samalah kita..
memula Mamatigaaqil.Lepas tu..keluar sorang lagi..nasib baik jugak boboi. terus tukar mama4aqil.hahahhaha

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!