Sabtu, 20 Julai 2013

Debaran memuncak!

Tengah sembang sembang dengan Mama waktu melawat tadi, segerombolan Doktor datang melawat. Alaa doktor pakar bersama pelatih pelatihnya laaa. Tengok doktor yang datang macam terkejut pun ada excited pun ada sebab doktor yang sama operate Mama masa mengandung kembar 3 hampir empat tahun yang lepas.

Mama minta kat doktor nak buat cesarean tapi kena membebel dengan doktor. Hehehe kelakar pun ada masa tu tapi dia lebih pakar kita ikut jerlah cakap dia. Macam macam laa dia membebel. Lepas membebel tu dia buat check nak tengok bukaan dah berapa.

Lepas doktor cek Mama cakap doktor nak pecahkan ketuban. Tiba - tiba sampai laa nurse bawa kerusi roda. Kami macam terpinga? ! Uik cepat sangat. Tanya dengan nurse nak pergi mana? Dia kata nak pergi labour room. Uihhh... masa tu jantung terus laju nebes terus cakap jawa nya! Abah pula berpeluh tangan dan kaki.

Lepas nurse beri arahan Abah, terus ke Labour room! Alamak!!! nurse dah panggil nak teman Mama nih! Nanti sambung lagi yer!

Nebessss nyerrrr!!!!

Tiada ulasan:

exabytes unlimited