Jumaat, 21 Disember 2012

Pergi Korea! Yeyy!!

Gila best dapat pergi Korea ni! Tapi bukan Abah laa.. tapi adik Abah yang baru kawin tu! Semalam dia pergi dari Singapura. Ehh lain macam pula sebut Singapura nih... biasa sebut Singapore. Hehehe

Murah rezeki dia. Tak pasal pasal dapat honey moon kat Korea. Sebabnya dia pergi dengan kawan dia. Kawan dia ajak dia, jadi dia topup sikit jerlah belanja ke sana. Murah rezeki kawan dia tu. Dahlah tahun lepas dibawa ke L.A, memang rezeki dia laa. (Sila baca dalam mood tak jeles!) Huhh!! Hehehe

Abah tak jeles pun! Hak hak hak! ! Dah pesan kat dia suruh beli gajet Samsung Galaxy Camera, kat sana murah kot! Tapi kirim dengan air liur jerlah! Hahaha!! Dia balik sini baru bayar! Hehehe. Tapi dia awal awal dah sound! "Orang nak jalan! Bukan nak soping!" Cettt!!!

Pastu kerek dengan Abah nak pergi tempat Winter Sonata tu! Cettt!!!

Tak pelah, yang penting Abah doakan dia selamat pergi dan selamat balik dengan ahli rombongan dia . Solat jangan tinggal tau Aiza!!

5 ulasan:

Qashmere berkata...

Saya pernah ke Korea...tapi musim Summer. Hihi

Syira Qahira berkata...

Salam,

Harap gadget impian itu dibelinya...

:|: TinTa Kibod :|: berkata...

"Orang nak jalan! Bukan nak soping!"<-- jangan joget Gangnam suda...ikikikiki

*Klik Entri :|: Panduan Pilih PraSekolah I :|:

the triplets berkata...

bilalah agaknya nak gi korea nih...

Mama Kembar 3 berkata...

wahh bestnya dia. cehh abah ni kirim ngan air liur jer mmg ler dia tanak hahahah

exabytes unlimited