Gurau lucah!

Pada suatu pagi ni, minggu lepas agaknya lupa dah Abah, baru selesaikan mandikan si Abang, biasalah bila mandikan budak-budak ni, mula lap badan pakai tuala, bila tang nak pakai baju tu kena laa londehkan tualanya, jadi togellah si Abang tu. Nak dijadikan kisahnya, si Auni Auni Auni dah siap mandi dan pakai baju, Abah tengah nak pakaikan si Abang boxer, alaa boleh jer dia pakai sendiri tapi dia minta tolong Abah yang pakaikan. 

Tiba-tiba si Adik datang dari bilik sebelah, terus pergi kat si Abang dan terus tampar bontot si Abang! sambil cakap "eeee!! bontot!!" Haaa!! Apa lagi! si Abang terus meraung laa!!! Elehh... padahal bukan sakit pun, biasalah mood pagi-pagi, manja lebey! hehehe.... Abah pun terus cepat-cepat pujuk si Abang, peluk dia, nak marah Adik pun tak boleh sebab Abah rasa kelakar masa tuh! sebab si Adik masa tampar bontot Abang tu dengan muka nakal dia! Geram jer! hehehe... Abah kata kat adik, Eee!! Adik tak malu eh main tampar-tampar bontot Abang! si Adik gelak comel jer! hehehe... terus dia lari ke bilik lain! Si Abang menangis meraung-raung mengadu Adik tampar bontot Abang! Adik tampar bontot Abang! haisshh... Pujuk-pujuk barulah dia... tapi nangis tak keluar air mata! Abang! Abang! hehehe

Errmm... tu belum bab diorang main anu si Abang beramai-ramai! hehehe tak sanggup Abah nak cerita!!
err.. jangan marah pasal tajuk post nih yer! hehehe

Ulasan

Rai Ourkizuna berkata…
hahaha..nakal betul adik adik.. mentang mentang diorang ada gang.. lepas ni papa dengan mama kena consider nak bagi sorang lagi boy bagi geng dengan abang..

aqil selalu pertikai anu adik dia tak sama dengan dia..hahaha..tapi diorang takde lagi gurau2 manja tampar bontot..
Farah Delight Owner berkata…
hahahaha...siannya abg..nasib la abg..
Izan Ishak berkata…
hahah... abg jadi mangsa buli adik2 eh. mana taknya anak bujang sorang kan... eh... yg kat umah lelaki sume ni pun kekadang camtu jugak.
Makbed berkata…
Wahahahha... kesian abang kena buli.

EH..normal ke ha budak beso auni nak tampor2 bontot? Oni sy pon camtulah. Kejap tampo bontot si wawan. Tapi yg selalu kena adalah bontot siibu... huhuuuuuu
NorMala Bahar berkata…
hahaha.. nakal adik2.. kesian abg.. kena bg tahu adik2 ler camni.. 'yg tu bukan tuk di mainkan'..
aizamia3 berkata…
kesian dak Abang..
nampaknya kena slow talk dengan auni auni n auni 'tak boleh macam tu lagi..'
SURIA AMANDA berkata…
habih la si abg jadi mangsa kerakusan auni3,hehehehe

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!