Ahad, 21 Ogos 2011

Jumpa kembar sepasang di pasar karat


Seperti biasa, hari Ahad ni aku tolong sepupu berniaga. Tengah sibuk layan customer, ada laa seorang brother ni. parking stroller depan gerai.
Mula mula tu aku tak perasan sebab tengah layan customers, lepas tu akak customer tu tegur, ehh ada kembar laa.. Haa aku apa lagi teruslah terjah! Tanya nama anak dengan FB ayahnya, terus ajak join gathering kembar. Nama anaknya bermula dengan huruf Z. Err.. Tak ingat nama penuh. Kembar sepasang baru berusia 5 bulan. Ayahnya nama Nizam. Insyaallah ada rezeki boleh jumpa lagi.
Harap harap dapat laa jumpa lagi keluarga kembar kat sini.

2 ulasan:

Rai berkata...

geng kembar sepasang lain tahun tak boleh join ek..hahaha..

mamafarah4 berkata...

AMRAFAHAN, sy nk tanya la..sori termasuk dlm komen yg kat sini.. x yah publish ek.. sy tgk kat menu kembar 3 ada blog arwah kak aishah.. Bila dia meninggal dan sakit apa? skrg kembar dia da berapa tahun ek.. ada citer terbaru tak? macam terkejut skit

exabytes unlimited