Selasa, 22 Mei 2012

1111 dah!!! Terima kasih!!!

1111 umpama mewakili setiap seorang anak abah! hehehe.. setakat nih laa.. kot laa tetiba dimasa depan ada rezeki lagi jadi laa 11111... Amin... hehehe.. Err.. Mama ok ke?? hehehe

Terima kasih pada semua pembaca dan follower blog AMRAFAHAN yang tak seberapa nih.. Peace Yo!!




Abah pun tak tau laa kenapa sejak balik dari Umrah nih, kemain malas lagi nak update blog... hadoih.. padahal macam macam cerita dalam kepala otak nih.. InsyaAllah lepas nih Abah lebih rajin kot.. Amin..

Err.. nak bitau korang nih... AMRAFAHAN n the gang dah keluar kat MAJALAH ANIQAH bulan Mei 2012. Tapi ada ayat kat dalam majalah tu yang jadikannya Abah rasa tak best... huhuhu... nantilah Abah cerita yer.. mungkin sebab tu kot.. mood nak update blog takde.. Tapi abah tak salahkan sapa-sapa.. maybe wartawan tu nak sedapkan ayat dan cerita dia.. oklah.. tak mo citer lagi.. rasa tak best nih.. huhuhu... kalau tak sabar nak tunggu abah cerita maybe korang boleh cari sendiri majalah tu dan baca.. maybe korang paham... Abah n Mama geleng kepala tapi redha jerlah.. dah kuar dah pun... :(

11 ulasan:

dalilarahmad berkata...

uik?? ape celop bro

dalilarahmad berkata...

uik?? ape celop bro

princessrayha berkata...

nape abah??ape yg xbest??suspens pulak..nak kene beli mjlah nie cepat2 lah..
sabar ye abah n mama

Citarasa Rinduan berkata...

tahniah..

namun simpati.....
tabah ya

the triplets berkata...

apa cerrrr?..

MUMMYIZZ berkata...

apasal yg tak best tu? malas plak nak beli majalah,tgu abah update jer

Isteri Encek Bard berkata...

semua purple.. tomeyyy

Feizal berkata...

Alamak..lama xsinggah sini bro...tau2 dh selamat pg balik umrah dah..klau xbleh mtk tlong doakn dpermudahkn turn gua plak..

Rdimple berkata...

salam Abah, nape dah lama tak update blog.. rindu nak baca dan nak tengok AUNI AUNI AUNI dan abang dia... :)

anis berkata...

citer ni abah??citer x best ke?

anis berkata...

citer ni abah??citer x best ke?

exabytes unlimited