Tahukah korang App What's App kena bayar?

Haa tahu tak? Ke main guna jer.. kalau tak caya cuba cek kat bahagian setting pastu klik account info. Kat situ tunjuk tarikh expired app korang. Macam abah punya habis bulan Ogos nanti.. tak lama dah..

Memang kena bayar tapi tak mahal USD 0.99 jer. Tapi dari kena bayar, baik guna yang sentiasa percuma kan?!! Abah dah start guna app KiK. Boleh guna untuk semua OS telefon contoh Android, iPhone, symbian, Windows mobile dan BlackBerry. Kalau ada kawan-kawan kat overseas pun boleh contact guna KiK nih!

Hehehe.. saja jer promote, bukan dapat apa pun, cuma nak ajak kawan-kawan Abah install KiK nih juga.

Selamat Mencuba!!

Nota Kaki Abah:
Kalau nak add Abah boleh search nama betul Abah. Hehehe
Err.. kat obersi dah popular app nih!

Ulasan

Ummi Zayda berkata…
salam..
makacih ye ajar sya td..hehe..kalo x, mmg xtau spai skrg..ingtkan tuk hp mahal2 jek..:P
Mah@Mahu berkata…
Minggu akhir contest di blog Mahamahu hadiah wang tunai dan barangan masih milik anda sertai sekarang..
Miss PIJAOSIX berkata…
salam,

thanks for the info
sue perbs.. berkata…
oooo... tk pnah gune whats app.. viber pon ok kan..
mama maman aka yana berkata…
pernah guna sekali dua ngan hubby... hehe... tak la selalu guna...

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!