Jumaat, 15 Jun 2012

Mesin Penipu!!

Mesin timbang nih tipu laa.... Tahun lepas berat Abah baru 92kg. Baru Okeh!! Kekeke. Hari tu Abah timbang kat klinik masa bawa Si Adik aka AN yang demam.

Mula-mula tengok bacaan kat mesin tu Abah macam tak percaya, rasa macam mesin tu tipu jer.. macam dengki dengan Abah jer...

Ok ok ok... Sebenarnya Abah macam tak percaya berat dah naik balik... Tapi kena percaya juga laa kan.. habis asyik melantak jer... Huhuhu... Nih yang rasa macam nak beli beskal... Harap-harap berjayalah Abah beli beskal seterusnya boleh bersenam... Kot-kot nanti boleh kayuh beskal pergi kerja dari Putrajaya ke Seremban... Kompom kurus hehehe!!

8 ulasan:

[n a j e e b] berkata...

alasan....dah balun oblong x hajakkkk~~

ida berkata...

mesin tu memang menipu laaa..takkan la 102 jer kot???hahahaha

Rai berkata...

confirm penipu ni..patutnya lebih lagi ni..haha..

Huszaini Haron berkata...

Oitt!!!! Lebey lebey lak korang!!! Kekeke

Bazilah berkata...

Assalamualaikum! Tumpang lalu, nak bagitau ni ade pertandingan Lose Weight Challenge, boleh menang sampai rm1000 woh! Best!

MUMMYIZZ @4 Hero Izz berkata...

@Bazilah kat mana tu teringin nak mencuba hahha

Adylia Qarissa berkata...

bak sikit lemak tu kat dkna. berat dkna 40kg ke bawah :-(

AzharAzfar berkata...

itu maksudnya makin sihat tu.. :)

exabytes unlimited