Mesin Penipu!!

Mesin timbang nih tipu laa.... Tahun lepas berat Abah baru 92kg. Baru Okeh!! Kekeke. Hari tu Abah timbang kat klinik masa bawa Si Adik aka AN yang demam.

Mula-mula tengok bacaan kat mesin tu Abah macam tak percaya, rasa macam mesin tu tipu jer.. macam dengki dengan Abah jer...

Ok ok ok... Sebenarnya Abah macam tak percaya berat dah naik balik... Tapi kena percaya juga laa kan.. habis asyik melantak jer... Huhuhu... Nih yang rasa macam nak beli beskal... Harap-harap berjayalah Abah beli beskal seterusnya boleh bersenam... Kot-kot nanti boleh kayuh beskal pergi kerja dari Putrajaya ke Seremban... Kompom kurus hehehe!!

Ulasan

Unknown berkata…
alasan....dah balun oblong x hajakkkk~~
ida berkata…
mesin tu memang menipu laaa..takkan la 102 jer kot???hahahaha
Unknown berkata…
confirm penipu ni..patutnya lebih lagi ni..haha..
Oitt!!!! Lebey lebey lak korang!!! Kekeke
ladymiss berkata…
Assalamualaikum! Tumpang lalu, nak bagitau ni ade pertandingan Lose Weight Challenge, boleh menang sampai rm1000 woh! Best!
MommyIZZ5 berkata…
@Bazilah kat mana tu teringin nak mencuba hahha
Dkna Abza berkata…
bak sikit lemak tu kat dkna. berat dkna 40kg ke bawah :-(
AzharAzfar berkata…
itu maksudnya makin sihat tu.. :)

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Resepi Air Cocktail AMRAFAHAN!

Awekku bagi badan sebagai hadiah!!