Terima kasih Ben Ashaari!!

Siapa Ben Ashaari nih?? Hehehe.. pada yang berblog a.k.a blogger mesti kenal Ben Ashaari pemes nih!! Tapi yang tak berblog atau bukan blogger mungkin kurang kenal bakal Papa nih!!

Bila Ben petik nama blogger (ceh! macam aku nih blogger sangat!! Update pun malas!! Hahaha) macam aku nih hah tak kira laa kat FB ke blog dia! Terasa dihargai! Walaupun secebis! Takkan aku lupa pada jasa orang yang tolong promote blog dan salah seorangnya Ben masa mula-mula aku nak mengesot dulu dalam dunia blog nih!... err.. sekarang nih baru belajar merangkak... banyak lagi benda nak kena belajar dalam dunih blog nih!

Terima kasih yer Ben!


Abah pernah share tip dengan Ben untuk amalkan minum air kulit kayu manis nih untuk turunkan darah tinggi. Alhamdullillah berkesan pada dia.

Ben nanti dah dapat baby, roger-roger kengkawan yer!

Ulasan

[n a j e e b] berkata…
nak kena rebus ke, kukus ke? atau rendam saje?
Huszaini Haron berkata…
@[n a j e e b] tumbuk halus or blend.. pastu rendam dalam air panas... minum sehari 2 kali.. buat macam teh.. tak pun campur dalam minuman lain.. dos dia calam setengah sudu kecik tu..
BEN ASHAARI berkata…
Thanks bro .. org dh berjasa .. kita ingt sampai bila bila.. terima kasih sekali lg .. Najeeb , sediakan duittt .. beli hadiah ..
hanyzaini berkata…
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hanyzaini berkata…
Assalamualaikum dan salam sejahtera...
nak mencelah sket buleh..
petua yang sama saya bitau mak saya..alhamdulillah..3 kali checkup kat pakar reading utk tekanan darah n kencing manis..kembali normal..macam sakit tu tak pernah ada pun..
cara ni cara Rasulullah SAW..
utk brader najib, try cari cuka kurma n virgin olive oil kat kedai arab (kt pasar tani ari selasa n jumaat tu pun ada..n harga dia lebih murah dari kedai arab tu).. malam sebelum nak tdo tu..buat ayaq teh secawan, tutup la gelas tu then p tdo. sok pagi bgn campor satu sudu cuka n olive oil tu n minum..try seminggu..bitau kesan dia..
ni pun jadik trend kat restoren2 kat obersea..dorang baru tau benda ni sedangkan Nabi kita dah amalkan berkurun dulu..
hanyzaini berkata…
kulit kayu manis tu buleh direbus n amik ayaq dia, simpan je dlm bekas n boleh guna bila2 masa je.. kot2 takut benda tu tak hadam.. tapi trust me..bila dah masuk dlm perut kita yg panas tu..dia akan jadik cam lendir.
MUMMYIZZ berkata…
good info,baru tahu,pas ni leh bgth kat mak sy

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!