Khamis, 9 Februari 2012

Gambar-gambar kembar di Malaysia!

Assalammualaikum pembaca semua, Abah nak promote sikit pasal Kelab Kembar Malaysia nih! Kelab Kembar Malaysia nih tengah buat contest untuk anak-anak kembar dan famili kembar. Jadi, apa kata korang semua masuk kat page Kelab Kembar Malaysia kat Facebook dan menge'like' mana mana gambar yang korang suka! TAPI!!! Sebelum tu korang kenalah LIKE page Kelab Kembar Malaysia dulu yer!!

Banyak gambar anak-anak kembar yang comel-comel!!! Meh laa tengok! kot-kot satu hari nanti korang pula dapat kembar?! Amin..

Undian dikira 70% dari korang dan 30% dari juri.

Lagi satu.. kalau korang ada saudara-mara atau kawan-kawan kembar bolehlah ajak diorang ke page tu juga!

Terima kasih yer!!


***Nota kaki Abah:

Abah tak masuk pun contest tu... cuma tolong-tolong promote jer!


4 ulasan:

Titisan Hujan berkata...

bestnye

Citarasa Rinduan berkata...

nak kembar juga........

UmmiAbi berkata...

Nape abah xmsuk contest? Patutlah cari gmbar Auni-auni-auni xder..huhu

Rosniena berkata...

cute babies..

exabytes unlimited