Terpaku!!

Tengah terpaku laa nih...

Selepas terpaku baru boleh buat peace!!

Hari tu, mama belikan Auni Auni Auni sepek hitam! Sebelum nih asyik main abah dengan mama punya sepek jer.. pastu bila pakai londeh ke bibir.. kadang-kadang berebut dengan sepek abang.. sudahnya mama belikan laa untuk diorang sorang satu sepek princess..

Tabiat baru dorang bila pakai sepek nih.. masing masing akan terpaku lebih kurang seminit err tak sampai seminit laa.. kalau tengah berdiri, kena pakaikan sepek, terus diam tak bergerak... lama sikit lepas tu baru bergerak.. hehehe memang comel laa.. agaknya diorang nih kagum kot tetiba pandangan dorang jadi gelap...

Diorang pakai sepek ni kejap jer... lepas tu dah rimas, sibuk tarik tarik nak buka... bila ambil sepek tu lepas atas kepala baru diam... tapi kena cakap canntiikkkk!! hehehehe lagi lagi si AF dan AH memang mementingkan kecantikkan.. hehehe

Ulasan

Rai berkata…
haha..amboi anak anak dara ni.. kecik2 da pandai mementingkan kecantikan.. :P
Huszaini berkata…
@iyan shazlind terima kasih! hehehe kembang bontot mama diorang nih!
Huszaini berkata…
@Rai hehehe ajaran dari mama.. hehehe
abah khalisha berkata…
Abah anak sorang pun dah kecoh satu rumah..cmner lah abah amrafahan anak kembar tiga ni..hehehhe

P/s: abah dah masukkan dalam list abah mithali..mintak masukkan blog abah dalam geng abah dan mama tu ye
Huszaini berkata…
@abah khalisha ok! tq! nanti saya masukkan!
ellisya berkata…
Sory emy selit komen kt sini.ekceli emy nk mnta pndpt n tips jg twin..ye la,triplet lg hebat kn..emy baru deliver.lpas sminggu kt nicu,dua2 twin dpt blk umh.tp bila balik umh twin asyik ngamuk je.emy stress sgt.xtau nk wtpe.bila anak meragam,emy ponrasa nk nanges je.nk mnta pndpt semua,apa nk wat
Teratak Hami berkata…
Dorang terpaku tengok orang trolly depan pun pakai spek hitam sambil lentok. Stail apakah ini? Habislah RM mak/bapak terbang. Mahal jgk princess tu ...
mamaelly berkata…
hihih nama pun perempuan..haruslah bergaya kan..

hihih makin comel la auni auni auni nie..eeeeeeeeeee
[n a j e e b] berkata…
kelllasss ko maria.... ko mampu?? hahahah!

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!