Rumah Impian Abang vs Kak Ngah

Cerita nih dari mama, Abah update jer kat blog! Tinggi sungguh imaginasi anak-anak Abah nih! Hehehehe



Cerita tgh ari tadi.
Build ur dream house challenge.
Beza rumah budak lelaki n budak pompuan. Obvious isn't it.

Angah : rumah angah ada swimming pool, ada gelongsor, nti angah nk main dgn amni. Bilik mama kt sini. Bilik kacik, kakak, kak ngah kt sini.. bila. bla bla bla.... (real life imagination)
Aqil : rumah abg masuk ikut bwh tanah, haa org tak kenal tak tau jalannye, kereta parking kt atas, yg lain parking kt bawah..
Mama: mana? Tak nmpk pun..
Aqil: ye la.. Memang la tak nmpk.. Kan parking bawah tanah..

Inilah hasilnya rumah diorang!!!

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!