Wednesday, June 11, 2014

Cermin kereta retak pulak!!

Alhamdulilah, Cermin kereta nih ada insuran. Tapi kalau claim nanti akan menjejaskan NCB di masa akan datang nanti tak? Waktu nak renew roadtax nanti? Siapa ada pengalaman? Boleh share tak?

Rasanya cermin depan nih kena batu waktu nak pergi kerja pagi tadi nih... Dugaan sungguh... Sedar pun bila nak balik kerja petang tadi kat parking opis...

Nasib tak retak seribu waktu drive tadi! Bahaya kan!!

Sabarlah wahai hati... Mesti ada hikmahnya... InsyaAllah...

2 comments:

mr icham said...

Tak kacau bro...sebab windscreen tak ganggu NCD kereta...aku dah 2 kali tukar cermin pakai windscreen cover...

Mama Safiy Arfan said...

x kaco ....sbb cermin dia insurans asing...masa renew kan dia akan tanya nak windscreen ke x...hehe

exabytes unlimited