Wordless Wednesday: Auni Auni Auni yang mana satu nih?!

Caption: Err.... dari kiri tu Auni errr Adik kot... ehh angah nih... ehhh errr adik kot... yang tengah tu errr Auni errr kakak kot err adik kot... yang kanan tu Auni err angah kot ehh adik kot! errrr hehehehe kompius Abah!!


Ulasan

UmmiAbi berkata…
Abah sendri pn confuse...kitorang lagila..hehe
aizamia3 berkata…
hehehe.. abah saje je tu.. ;)
mas saari berkata…
seiras je muka diaorang.. memang susah nak beza... heheheee
Huszaini Haron berkata…
@UmmiAbi kena tengok lama lama baru nampak beza! huhuhu
Huszaini Haron berkata…
@mas saari kena tengok lelama baru boleh beza
sheisjaz berkata…
betul2 mencabar ni kalo ada ank kembar..nak recognize pun kna ambik masa..hehehe..abah abah..
||aLeaSaRa|| berkata…
tu dia...ni kalau depa sekolah nanti,pakat masuk satu kelas yang sama...sah lagi sahih....depa akan menggelirukan semua cikgu yang keluar masuk mengajar kelas tu he3....
the triplets berkata…
abah confius? kita lagilah...
Rose Azadir berkata…
Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…
hazlina azmi berkata…
hai dear..blogwalking..jemputla ke blog saya dan bertukar2 link
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/
ema saaidin berkata…
Bestnya... apa petua sblm ngandung kembar 3.... sy teringun nk anak kembarlah....
ema saaidin berkata…
Bestnya... apa petua sblm ngandung kembar 3.... sy teringun nk anak kembarlah....

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!