Khamis, 11 April 2013

Cium perut Mama!

Rutin harian abang Aqilrayyan HanyZaini sekarang ni sebelum kuar rumah, cium perut mama dan cakap dengan baby... Sweet la abang... Tapi pagi tadi, baby dah kena warning " baby, abang nak pegi sekolah ni, baby jangan tendang mama tau !! Tak baik tu, nanti Allah marah.." hehe...abang.. abang..


Muka abang baru bangun tidur!


















Nota kaki Abah,
Abah copy paste dari FB Mama lagi.. ermm.. sejak kebelakangan nih.. idea nak update blog macam kosong jer... huhuhu... nak dapatkan balik mood tuh haihhh... bilalah gamaknya yer?!

5 ulasan:

Suliana berkata...

wah.. dah ada baby baru ke.. lama tak singgah sini :-) anyway tahniah ye en husz :-)

MaMa Rey berkata...

comelnya dia..pandai dia bagi pesanan kat adik dia..

aizamia3 berkata...

wah.. coming soon..
tahniah.. ;)
kalau boy.. dak abang ada kawan yey.. ;)

Orked berkata...

bijaknya diaaa

the triplets berkata...

tahniah , lagi meriah

exabytes unlimited