Abang malu!

Cerita nih di copy paste dari FB Mama.

Aqil: kat sekolah abang tu, ada friend laki ngan pompuan
Mama: ye.. nama saper? Ingat tak?
Aqil: ramai sangat.. tak larat la abang nak ingat. Hmmm... tapi ada Alia.
Mama: eiii... Sorang je ke larat ingat? Mesti Alia tu cantik kan?
Aqil: Haah ... Iyer... Hmmm....cantik cam achu...tapi...dia tak pakai tudung..
Mama: tak pe la... Nanti da besar, dia pakai la tu..
Aqil: hmmm... Abang tanak lah bekawin dengan dia...
Mama: laaa... Bekawin? Ambooiii....Awatnya pulak?
Aqil: ada lagi friend baru...hmmm...dia cantik...
Mama: Alia dah tak cantik pulak ke? Sape nama friend baru yg cantik tu..
Aqil: alaaa... Abang tak tanya lg... Abang malu...

Aissshhhh.....

Budak malu konon!

Ulasan

ADEEYA berkata…
Hahaha advance !
ida berkata…
anak bapak...nhehehe
ida berkata…
anak bapak...nhehehe
Amanda Suria berkata…
amboi2...cepat la u olls dapat menantu nanti ni...
aizamia3 berkata…
pasni abg tanyalah nama dia.. ;)
tenku butang berkata…
ecececeh.. amboi abg malu..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

||Sis aLeaSaRa|| berkata…
adeihhh cute je entri ni he3...aqil dh bsr nnt,hensem budak ni :)
UmmiAbi berkata…
Elleh..abg malu, tapi mahu..hehee
MaMa Rey berkata…
amboii Aqil..

gelak baca perbualan ni..pandai dia hehehe

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!