Khamis, 28 Mac 2013

Abang malu!

Cerita nih di copy paste dari FB Mama.

Aqil: kat sekolah abang tu, ada friend laki ngan pompuan
Mama: ye.. nama saper? Ingat tak?
Aqil: ramai sangat.. tak larat la abang nak ingat. Hmmm... tapi ada Alia.
Mama: eiii... Sorang je ke larat ingat? Mesti Alia tu cantik kan?
Aqil: Haah ... Iyer... Hmmm....cantik cam achu...tapi...dia tak pakai tudung..
Mama: tak pe la... Nanti da besar, dia pakai la tu..
Aqil: hmmm... Abang tanak lah bekawin dengan dia...
Mama: laaa... Bekawin? Ambooiii....Awatnya pulak?
Aqil: ada lagi friend baru...hmmm...dia cantik...
Mama: Alia dah tak cantik pulak ke? Sape nama friend baru yg cantik tu..
Aqil: alaaa... Abang tak tanya lg... Abang malu...

Aissshhhh.....

Budak malu konon!

10 ulasan:

ADEEYA berkata...

Hahaha advance !

Mama Vogue berkata...

Amboiii!

ida berkata...

anak bapak...nhehehe

ida berkata...

anak bapak...nhehehe

Amanda Suria berkata...

amboi2...cepat la u olls dapat menantu nanti ni...

aizamia3 berkata...

pasni abg tanyalah nama dia.. ;)

tenku butang berkata...

ecececeh.. amboi abg malu..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

||Sis aLeaSaRa|| berkata...

adeihhh cute je entri ni he3...aqil dh bsr nnt,hensem budak ni :)

UmmiAbi berkata...

Elleh..abg malu, tapi mahu..hehee

MaMa Rey berkata...

amboii Aqil..

gelak baca perbualan ni..pandai dia hehehe

exabytes unlimited