Terima kasih kawan-kawan!

Alhamdulillah bangun pagi ni, timeline FB Abah dilimpahi ucapan selamat hari lahir kat Abah! Bak kata orang Jawa, make my day! Hehehe

Untuk pengetahuan korang, hari ini genap 25 tahun campur sepuluh tahun Abah dilahirkan. Hehehe muda kan?! (Tangan kat bahu!)

Malam tadi si Abang dengan Mama nyanyikan lagu happy birthday dua versi bahasa Melayu dan Inggeris. Sangat-sangat terharu sebab diorang di Putrajaya, Abah di MITC Melaka berkursus. Insya Allah hari ni habis kursus boleh sambut dengan AMRAFAHAN. Pagi tadi Mama call wish birthday lagi kat Abah tapi versi manja Hehehe! Suka! Suka! Suka!

Terima kasih sekali lagi pada semua kawan-kawan, sedara mara yang ucapkan selamat hari lahir kat Abah! Suka gembira dan terharu sangat!

Ulasan

:|: TinTa Kibod :|: berkata…
epi besday abah yg ke 25+10..ahaksss!!
Izan Ishak berkata…
selamat hari lahir abah AMRAFAHAN!

masih mudah lagi tu bro...
mamafarah4 berkata…
selamat hari lahir ku ucapkan
moga dirimu sentiasa gembira
selamat hari lahir untukmu
ku doakan kebahagiaanmu

selamat hari lahir abah..muda lagi rupanya abah ni (uwek!)
||Sis aLeaSaRa|| berkata…
hepi belated birthday bro ^^

smga sgala urusan dipermudahkan Allah,dimurahkan rezeki,diberkati usia dan kesihatan utk terus menjadi imam dlm keluarga yg bahagia.....

#usia kite samalah he3....BMW 3 series gitu :)

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!