Rabu, 2 Januari 2013

Pungkoq!

Kelmarin masa kat rumah Opah, Mama marahlah si Kakak ni sebab berlari-lari keliling rumah Opah. Mama cakap kat Kakak..

Mama: "Kakak! Jangan lari-lari! Tampaq pungkoq tu kang!!

Si Kakak berhenti berlari, sambil buat mata besar jawab pertanyaan Mama.

Kakak: "Pungkoq tu apaaaa???!!!!"

Hahahaha kami yang ramai-ramai masa tu terus tergelak dengan jawapan si Kakak!! Lawak sungguh laa si Kakak nih!!! hahaha

Mama tensen jer! kekeke Tak jadi nak marah!!



Nota Kaki Abah:
Klik kat logo instagram sebelah kanan atas ni untuk tengok gambar AMRAFAHAN! hehehe

4 ulasan:

axie04 berkata...

kah kah lawak tahap guling2 nih. anak putrajaya cam ni la ek

Rai Ourkizuna berkata...

teringat nama tempat kat pontian.. pungkor ke apa tah..tapi husband saya gelak gila sbb membuatkan dia teringat pungkoq tu..adess..

||Sis aLeaSaRa|| berkata...

slm bro n sis!owh lama tul sy x sggh tgk si kembar tu,sy pun dh lama x update blog hehe.

pungkoq tu bhsa ngri apa ye,sbb x slp hr tu mak mertua pun pnh sbt words tu(org taiping).

Amanda Suria berkata...

NS said punggung..xde ubah...tp ada la ayat kasar eh...x leh citer kat sini...

exabytes unlimited