AMRAFAHAN sekeluarga!

Maaf! Lama Abah tak update pasal AMRAFAHAN. Kebizian melampau-lampau! (alasan lapuk! hewhewhew - ketawa comel hamis jalikha!)

Baru-baru ini Kelab Kembar Malaysia ada buat Mesyuarat Agung Tahunan Kali Pertama. Diorang buat kat Taman Seri Empangan Putrajaya. Disebabkan Abah salah seorang EH JEY KEY (ajk) Abah terjoin sekali hewhewhew! kekeke

Kalau korang nak tau, kami jarang dapat bergambar bersama santai macam nih! Paham-paham jerlah.. sapa nak amik gambar sapa nak jaga AMRAFAHAN, itu pun si Abang kena paksa dengan Abah sebab nak bergambar sekeluarga. Kalau tak memang dia sibuk main dengan kawan-kawan dia yang lain! Maklumlah jumpa balik geng-geng anak kembar yang lain. Tapi!! Bagus juga Abah dokong si Abang, dapatlah Abah menyorokkan sesuatu milik Abah! hewhewhew (hahaha taip sambil ketawa sebab guna hewhewhew! Abah rasa diri ini comel sangat! ~tangan kat bahu!!)

Kalau korang nak tengok gambar kembar yang lain-lain bolehlah LIKE PAGE FB KELAB KEMBAR MALAYSIA pastu tengok laa puas-puas! kot-kot terkenan dapat anak kembar 6! Kalau dapat roger Abah ok?!! hewhewhew

Err... nih gambar kami!









Nota Kaki Abah:
Ok! Abah mengaku! Abah suka baca blog HZ! hewhewhew

Ulasan

shaFazie berkata…
comey anak2 abah...rambut dorang cantek
||Sis aLeaSaRa|| berkata…
kalau bc entri kt sini mesti kite nk gelak,ayat tu catchy hehe..

owh pg2 td kite dh like kt fb,geram tgk dorg dh besar,rmbt cantik JANGAN POTONGGGGGGG!!!


Kakzakie berkata…
Seronoknya kakak tengok. Kalaulah kakak berpeluang jumpa semua anak-anak ini bestnya:)
4feet8 berkata…
RAMBUT SI KEMBAR, CANTIK..
FiraHamzah berkata…
Nice family pic!
haah memang bukan senang nak ambil gambar satu family, mesti ada je yang tertinggal..so bila ada gambar bersama memang wajib frame tu abah! haha.. :)
Hazrina Nasir berkata…
comel2 anak dara abah amrafahan. rambut diorg cantik :)
Izan Ishak berkata…
salam singgah abah, lama betul tak singgah sini n komen2. wahhh... auni auni auni dah besar. rambut cantik sangat! rugi betul tak dpt join baru2 ni. en ayah kene kerja masa tu...

izan nak mintak izin amik gambar ni nak letak kat blog ye...boleh kan? sambil tu nak wish tahniah sbb amrafahan nak dapat adik lagi~~

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!