Ada baby eh!

Perbualan seorang Abah yang hensem dengan anak lelakinya yang kacak didalam sebuah bilik air rumah teres sekitar Putrajaya... Masa ini si Abah yang hensem itu nak mandikan si anak lelakinya... lalu terjadilah persembangan ini.. hehehe

ABANG: Abah! dalam perut Abah ada baby ehh!!
ABAH: Ehh.. mana ada! Ada makanan jer..
ABANG: Ni!... (sambil gosok-gosok perut Abah dia yang tuff yang one pac tu!)
ABANG: Takde... dah! dah! mandi!
ABANG: Adaaa!!! Ada baby! 4 kan!
ABAH: Hahh!!! Dah! dah! mandi cepat! Abah dah lambat nih!!

Macam mana Abah dapat cerita ni! Ada laa sumber-sumber yang rapat dengan Abah beritau Abah! kekeke


Ulasan

:|: TinTa Kibod :|: berkata…
"4 kan!"
wahh kembo 4 pulak..
meriah rumah abah nanti...
eheheheh
Unknown berkata…
kui kui kui...one pac yg tahan tu
@:|: TinTa Kibod :|: hahaha.. amin! kalau dapat kembar lagi! tapi abah keje berenti kerja laa.. jadi baby sitter hehehe
Nana Hashim berkata…
erkk...abah terkena...noty abg..huhu
PutriesNoora berkata…
itu bukan one pack..one layer...hahaha
Unknown berkata…
http://blogzorroxx.blogspot.com/
mohon mencelah ea,follow blog ni..
btw nice blog! thumbs up
Qashmere berkata…
Salam Kenal..
Hahah 4 skali yer dlam perut.

Best la blog ni, nak followlah, nanti follow me back yea

Wsalam
Tanpa Nama berkata…
report A

http://mybloggersociety.blogspot.com

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Resepi Air Cocktail AMRAFAHAN!

Awekku bagi badan sebagai hadiah!!