Khamis, 13 September 2012

Ada baby eh!

Perbualan seorang Abah yang hensem dengan anak lelakinya yang kacak didalam sebuah bilik air rumah teres sekitar Putrajaya... Masa ini si Abah yang hensem itu nak mandikan si anak lelakinya... lalu terjadilah persembangan ini.. hehehe

ABANG: Abah! dalam perut Abah ada baby ehh!!
ABAH: Ehh.. mana ada! Ada makanan jer..
ABANG: Ni!... (sambil gosok-gosok perut Abah dia yang tuff yang one pac tu!)
ABANG: Takde... dah! dah! mandi!
ABANG: Adaaa!!! Ada baby! 4 kan!
ABAH: Hahh!!! Dah! dah! mandi cepat! Abah dah lambat nih!!

Macam mana Abah dapat cerita ni! Ada laa sumber-sumber yang rapat dengan Abah beritau Abah! kekeke


9 ulasan:

:|: TinTa Kibod :|: berkata...

"4 kan!"
wahh kembo 4 pulak..
meriah rumah abah nanti...
eheheheh

anuar ab bakar berkata...

kui kui kui...one pac yg tahan tu

Huszaini Haron berkata...

@:|: TinTa Kibod :|: hahaha.. amin! kalau dapat kembar lagi! tapi abah keje berenti kerja laa.. jadi baby sitter hehehe

Huszaini Haron berkata...

@anuar ab bakar err.. aset orang laki2 bro! kekeke

Nana Hashim berkata...

erkk...abah terkena...noty abg..huhu

PutriesNoora berkata...

itu bukan one pack..one layer...hahaha

zorro berkata...

http://blogzorroxx.blogspot.com/
mohon mencelah ea,follow blog ni..
btw nice blog! thumbs up

Mummy Akmar berkata...

Salam Kenal..
Hahah 4 skali yer dlam perut.

Best la blog ni, nak followlah, nanti follow me back yea

Wsalam

Sanji Ngatmi berkata...

report A

http://mybloggersociety.blogspot.com

exabytes unlimited