Selasa, 17 April 2012

Abah jakun!!

Ok!! Abah tau korang biasa makan menatang nih!! Pengakuan ikhlas nih!! Ini laa pertama kali Abah gigit makkarun nih!! Hahaha!! Betul!! Orang lain dah berkurun makan makkarun nih!! Abah baru hari ini merasa makan, itu pun lepas Adik Abah bawa dari hotel tempat dia kerja.. Okeh.. Abah nak promote nih.. kena paksa dengan Adik Abah.. huhuhu macaroons yang Abah makan ini dibuat Di Hotel Bluewave JB, ada 3 perisa.. yang Abah makan ni intinya caramel nut, kulitnya strawberry. Okeh dah itu jer.. iklan free 2 saat jer... Hehehe

Mula-mula pegang tu siap cakap dengan Adik Abah.. apasal keras sangat.. lepas tu dia suruh Abah gigit.. Wahhh!!! Lembut gila!! Kagum kejap!! Hahaha

Kesimpulannya: Sedap sangat!! Tapi manis sangat!! Tak boleh makan banyak-banyak!! Habis tidak 12 biji jer... Kekeke bukan setakat kencing manis!! Jantung manis pun boleh dapat nih kalau makan 12 biji sekali hadap! Sebab tu Abah jakun! Hahaha

***Nota kaki Abah:
Mood nak kemas barang sebelum zip bag, lepas tu nak study sikit... Berdebar-debar... Dalam hati hanya Allah yang tahu... Moga dipermudahkan segalanya.. Amin.

3 ulasan:

-iLLa- berkata...

12biji byk tuh! hehhehehe sedap kan...
kt kl neh kalau saya tiba2 nk makan p cr kt harrods klcc...sana jek saya rs sedap....

Mama Kembar 3 berkata...

wahhh mak arun ni mmg sodapppp... tetiba trasa nak makan...

MUMMYIZZ berkata...

sedap mmg sedap tapi manis sgt...

exabytes unlimited