Terima kasih Najeeb Edward Abdullah!

Dari kiri AMR.AF.AH.AN


Header AMRAFAHAN yang baru nih dibuat oleh Najeeb Edward Abdullah. Ni nama kat FB dia... Dulu nama dia Najeeb jer.. tapi tetiba ada Edward pulak! Aahh!! layan jer lah!! hehehe Budak ni memang pandai buat grafik-grafik nih! Dah laa terrer hensem lak tuh!! Dah lah hensem!! Single lak tuh! hehehe.. Jib!! Up sikit diri ko yer!! kekeke Dia pun ada blog, kami kenal pun dari blog... Nama blog dia katanajeeb. Blog dia nih kategori remaja ilmiah tahap tinggi.. huhuhu... orang putih pun komen kat blog dia!! Kellassss!!! Mengikut cerita Najeeb nih, dia ada kembar dulu, tapi kembar dia dah meninggal masa kecil! Betul ke cerita kau nih Najeeb? kalau salah tolong bitau!!

Header nih dibuat secara percuma kepada blog AMRAFAHAN nih.. err.. setakat hari ni dia tak minta bayaran laa.. hehehe... Sebenarnya lama dah dia buatkan.. cuma aku baru jer tukar hari nih!!

Lagi pun blog nih dalam sedar tak sedar dah setahun dah pada 31 Oktober 2011 lepas... Tu yang tukar tu.. sepatutnya aku tukar pada 31 Okt hari tu.. tapi keadaan sekarang nih tak mengizinkan laa... asyik tertunda jer.. blog pun dah lama bersawang.. sian blog aku nih!!! Banyak lagi nak cerita pasal AMRAFAHAN.. tapi bila balik kerja jer dah penat.. sampai rumah lepak-lepak kejap lepas tu tertidur.. huhuhu... kadang-kadang tu pukul 10 malam dah tidur.. tak sama macam dulu.. Dulu selamba jer tidur pukul 2 3 pagi pastu bangun pukul 6 pagi.. sekarang tak boleh dah.. macam tak cukup tidur jer bila sampai opis nanti!! Hari cuti macam ni baru lah boleh stay up.. Penat travel hari-hari naik motor.. huhuhu Bukan tak mau update tau!.. tapi kalah kat mata.. huhuhu..

Oklah.. membebel jer nih! InsyaAllah lepas-lepas nih aku cuba maintain update blog macam dulu! harap-harap bolehlah! huhuhu

Haa ni budaknya! Ni aku cilok dari FB dia.. kekeke JAMBU kan! kekeke

Ulasan

[n a j e e b] berkata…
hahahahahahaha.... bole tuju lagu?? ~speechless jap...
Sharifah Nadzarah berkata…
alolololo...comeynyer header tu..windu kat auni3...

salam maal hijrah kat family auni3
cdah berkata…
wah,header baru!!
the triplets berkata…
wah, cantik tu header baru...
mama maman berkata…
lawa header baru.. hhheee..

sori.. kita pun jarang jejalan nengok kembar..:)
Mama Kembar 3 berkata…
wahh bestnya dpt header free, cantik plak tu. opkos laa cantik kan, dah model nya cute cute blaka ;-)

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!