Gathering ke 2 geng utara!

Sempena raya Haji kali nih geng kembar utara buat gathering buat kali kedua. Terima kasih kepada Rubiha dan Mima yang sudi anjurkan gathering nih. Kali nih bertempat di Radix Fried Chicken di Sungai Petani, Kedai.
Kehadiran pun boleh tahan. Lebih kurang dalam 8 keluarga laa seingat aku. Kalau lebih mungkin aku tak perasan. Minta ampun yer!
Cerita pasal gathering nih, Hari tu masa gathering geng selatan tak dapat join sebab tak balik kampung. Insyaallah lepas nih kalau ada lagi nak join nak kenal geng selatan pula!

Gambar ihsan dari geng kembar Suhaila Shaiyuddin

Ulasan

Citarasa Rinduan berkata…
bestnya.. papa kembar.. yang edisi geng selatan tu.. boleh tinggalkan URL blog mereka yang join??

ayu nak baca kisah gathering mereka
Huszaini berkata…
Takde laa ayu. Rasanyadiorang takde blog. Tapi ada keluar kat sinar harian. Tapi tak ingat tarikh. Rasanya buat masa deepavali kot!
the triplets berkata…
seronoknya gathering, bilalah agaknya nak join ni...
dana berkata…
Lepas ni nak join jugaklah...boleh? :)
Rosniena berkata…
seronoknya gathering,lepas ni kalau ada boleh join.
btw siapa nak beli stroller twins..i nak let go.
http://mawarbiruairlaut-bicarakudanmu.blogspot.com/2011/11/wordless-wednesdaysiapa-nak-beli-twins.html
cdah berkata…
LAME DA AMFARHAN MENYEPI NEH...

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!