Rabu, 30 November 2011

Abang Aqil jadi artis?!!

Hari ini Abang ada rombongan taska, pagi tadi abah siapkan dia. Semalam pergi cari baju oren dengan seluar hitam sebab taska request macam tu. Nasib laa jumpa, jadi pagi tadi boleh bergaya dengan baju oren.

Masa mula-mula bangun tidur pagi tadi dia taknak mandi. Siap nangis- nangis lagi. Tapi bila dah siap dia paling ceria!

Lepas hantar AMRAFAHAN dan mama ke taska, abah terus pergi kursus kat PD. Tapi tak sempat nak ambil gambar Abang. Tapi mama ada send gambar Abang, bila tengok macam artis pula siap bergaya dengan spek hitamnya! Layan jerlah!! Hehehe

Abah doakan perjalanan Abang dan kawan-kawan selamat sampai dan selamat balik. Yerlah ini pertama kali Abang berjalan dengan taska dia, harap-harap semuanya berjalan dengan lancar. Amin

7 ulasan:

[n a j e e b] berkata...

si abang gi rombongan cik kiah ke mana? encik aseng kursus di PD kat ne? sila jawab melalui sms. tq.

hanyzaini berkata...

aiseh..tak leh nak like pulak komen si najeeb neh..kui kui kui..

Mama Kembar 3 berkata...

perghhh memang ada gaya artis laa... untuk majalah urtv ka nih? hehehe

the triplets berkata...

bergaya sakan...

:|: TinTa Kibod :|: berkata...

cam abah dia la tu ^_^

ADEEYA berkata...

Wahh handsome ! :D

ishiko berkata...

hensemm tu ^^

exabytes unlimited